“Motosiklet kovalamaca” kurgusuna para cezası

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şubesi ekiplerince, 20 Haziran’da Ozanlar Caddesi’nde, iki motosikletlinin trafiğin akışına aykırı hareket ettikleri görüntülerin sosyal medyada paylaşılması üzerine çalışma başlatıldı.

Şüphelilerin, kendi aralarında “oyuncak ayının çalınması” ve “motosikletle kovalamaca” kurgusu yaptıkları tespit edildi.

Kimlik bilgileri tespit edilen motosiklet sürücüsü E.A., polis ekiplerince yakalandı.

Sürücüye, 2918 Sayılı Karayolları Trafik Kanunu’nun “trafik yönetmeliğindeki kurallara uymamak”, “sürücünün geçme, dönme, duraklama ve park etme halleri dışında iki şeridi birden kullanması”, “saygısızca araç sürmek”, “taşıt yolu üzerinde yayaların trafiği engelleyecek veya tehlikeye düşürecek davranışlarda bulunması” maddelerinden idari para cezası uygulandı.

Related Posts

Sahte diploma ve e-imzanın ardından yeni skandal: Sahte pasaportla tıp ve hukuka girmişler!

Günlerdir kamuoyunu meşgul eden sahte diploma ve sahte e-imza iddialarına bir yenisi daha eklendi. Bu kez de yüzlerce Türk öğrencinin sahte pasaportla üniversitelerin tıp ve hukuk fakültelerine girdiği öne sürüldü.

Selde yıkılan kanalı onarmaya çalışan 7 gönüllü toprak altında kaldı

Pakistan’da şiddetli yağışlar heyelanları tetikledi.

Arda Güler’e rekor teklif! Xabi Alonso anında reddetti

Real Madrid, Xabi Alonso’nun kararı doğrultusunda yaz transfer döneminde Arda Güler için gelen 50 milyon euroluk teklifi reddetti. Arda Güler’in 45 milyon euro piyasa değeri bulunuyor ve 2029 yılına kadar Real Madrid ile sözleşmesi devam ediyor.

Medyada ‘tane’ polemiği

Medya Ombudsmanı Faruk Bildirici, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve CHP lideri Özgür Özel’in şehitlerden “tane” diye söz etmesini eleştirerek bunun dil yanlışlığı olduğunu vurguladı.

Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı: Çanakkale’deki orman yangınları tamamen kontrol altına alındı.

Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı: Çanakkale’deki orman yangınları tamamen kontrol altına alındı.

Yalova’da kaybolan iş insanı için arama çalışmaları devam ediyor

Halit Yukay’ı bulmak için 5 gündür süren aramalara Kıvanç Tatlıtuğ da katıldı, yardım çağrısı yaptı.