Bayram tatili uzadı: THY ve Pegasus’tan ek sefer düzenlemesi

Şeker Bayramı’na sayılı günler kala bayram tatilini tatil noktalarında değerlendirmek isteyen vatandaşların yolculukları mesai bitimiyle itibariyle başlıyor.

28 Mart-8 Mart tarihleri arasında gerçekleşecek bayram tatili nedeniyle Pegasus Havayolları 92’si iç hat 65 dış hat seferi olmak üzere toplam 157 ek sefer planladıklarını açıkladı. Havayolu şirketi iç hatlarda Antalya, İzmir, Çukurova, Ankara ve Bodrum; Kıbrıs’ın yanı sıra dış hatlarda ise Paris, Londra, Roma, Prag ve Barselona hatlarında yolcu yoğunluğu yaşandığını belirtildi.

THY’DEN 395 EK SEFER

Yarın başlayacak 9 günlük Şeker Bayramı tatili nedeniyle Türk Hava Yolları (THY) da yolcuların taleplerini karşılamak için 395 ek sefer düzenleyeceklerini açıkladı.

Konuyla ilgili olarak sosyal medya hesabından bir açıklama yapan THY Basın Müşaviri Yahya Üstün, “Türk Hava Yolları olarak 27 Mart-6 Nisan tarihleri arasında Ramazan Bayramı tatilinin oluşturduğu ilave talepleri karşılamak için 353’ü iç hat olmak üzere toplam 395 ilave sefer planlanmıştır. Bayrak taşıyıcı olarak tüm yolcularımıza iyi uçuşlar dileriz” dedi.

Related Posts

ABD Başkanı Trump, Grönland’ın peşine CIA’yi taktı

Trump yönetimi, Grönland’ın alınması için ABD istihbaratını devreye soktu. CIA ve NSA dahil birçok kurum, adadaki bağımsızlık yanlılarını ve kaynaklara dair yerel tutumu araştırmakla görevlendirildi. Başkanın “bir şekilde alacağız” sözleri, süreci ulusal güvenlik gerekçesiyle hızlandırdı.

Rusya’dan Hindistan ve Pakistan’a itidal çağrısı

Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Mariya Zaharova, Hindistan ve Pakistan’a durumun daha da kötüleşmesini önlemek için itidalli olma çağrısı yaparak, anlaşmazlıkların barışçıl, siyasi ve diplomatik yollarla çözülmesini beklediklerini bildirdi …

Finlandiya’da orduya ait savaş uçağı düştü

Finlandiya Hava Kuvvetlerine ait bir savaş uçağı, Rovaniemi kentindeki askeri bir alana düştü, öncesinde pilot kendini güvenli şekilde fırlattı.

Pakistan Başbakanı Şahbaz Şerif: Karşılık veriyoruz vereceğiz

Pakistan Başbakanı Şahbaz Şerif, ülkesinin, Hindistan’ın saldırılarına karşılık verme hakkına sahip olduğunu ve “bu karşılığın verilmekte olduğunu” açıkladı. Şerif, “Hindistan’ın amaçlarına ulaşmasına izin verilmeyeceğini” bildirdi.

İmamoğlu’ndan diploma çıkışı: Bu kararı alanların zorbalıklarını kimseye anlatacak yüzleri olmayacak

İmamoğlu’ndan diploma çıkışı: Bu kararı alanların zorbalıklarını kimseye anlatacak yüzleri olmayacak

Siirt’te Polisten kaçan araçta silah ve uyuşturucu ele geçirildi

Siirt’te polis uygulamasında “dur” ihtarına uymayarak kaçan bir araçta ruhsatsız tabanca ve uyuşturucu madde bulundu. Araçtaki 4 kişi gözaltına alındı.