Cumhurbaşkanı Erdoğan: Terörün devri kapanmıştır

Cumhurbaşkanı Erdoğan: PKK Fesih Kararıyla Terörsüz Türkiye Hedefine Bir Adım Daha Yaklaştık

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Grup Toplantısındaki konuşmasında terör örgütü PKK’nın fesih kararını değerlendirdi. Bölücü örgütün kendini fesih kararı, Terörsüz Türkiye çabamızda yeni bir safhaya geçtik. Bu safha birliğimizi kardeşliğimizi güçlendirme safhasıdır. Bu safha 86 milyonun arasına örülen terör duvarını kalıcı olarak ortadan kaldırma safhasıdır. Bu safha demokrasi safhadır. Terörü bitirmek için hep bir arayış içinde olduk. Hiçbir siyasetçinin almadığı riskleri aldık. Terör ekonomimize darbe vurmuştur.

Bahçeli’yi hatırlattı

Erdoğan sürecin başlangıcında kritik öneme sahip MHP Lideri Bahçeli’yi hatırlattı ve şunları söyledi

Bahçeli’nin ortaya koyduğu kapsayıcı duruş şüphesiz hayırlı sürecin dibacesi oldu.

‘Terör ekonomiye darbe vurdu’

Terör ekonomimize ağır darbe vurmuştur. Kaynaklarımız terörün yol açtığı sorunlara harcandı. Eski paradigmalarla gitsek bu noktaya gelemezdik. Biz terörle sınandık bedelini ödedik ve nihayet bu musibetten kurtulma aşamasına geldik. Terörün devri kapanmıştır

‘Gelinen nokta 86 milyona ait’

Gelinen nokta önemli başarı, sahibi de 86 milyonun tamamıdır. Bugüne gelmesinde emeğini bildiğimiz Bahçeli’ye şükranlarımı sunarım. DEM Partisi içinde Sırrı Süreyya Önder başta olmak üzere sorumluluk bilinci ile hareket eden herkese milletim adına teşekkür ediyorum. Sayın Özel’e yapıcı tutumları için takdirlerimizi sunuyoruz. Sürece karşı mesafeli, hatta olumsuz tavır takınmış olsalar da sorumlu siyaset çizgisinden ayrılmayan muhalif parti genel başkanlarına da teşekkürlerimizi iletiyoruz. Siyasi rakibimiz de olsa siyasetçilerin temsil ettikleri toplumun hissiyatına tercüman olma görevlerini yerine getirmeleri çok önemlidir.

Related Posts

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Leman’ın karikatür provokasyonuna sert tepki: Mizah kisvesiyle yapılan açık bir kışkırtma

Provokatif çizimleri ile tanınan Leman dergisi yine bir alçaklığa imza attı. Dergi, Peygamber Efendimizi (SAV) ve Hz. Musa’yı bombalanan şehirlerin üzerinde el sıkışırken çizdi. Büyük tepki çeken hayasızlığın ardından ‘halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama’ suçlaması ile derginin genel yayın yönetmeni olan iki kişi, derginin sorumlu yazı işleri müdürü, imtiyaz sahibi, bir dergi yöneticisi ve karikatürü çizen dergi çalışanı D.P olmak üzere toplam 6 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genel Merkezi’nde partisinin Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’nda önemli mesajlar verdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasında, Hazreti Muhammed’in karikatürünü yayımlayan Leman Dergisi’ne sert tepki gösterdi.

MİT Başkanı İbrahim Kalın Irak’a gitti

Milli İstihbarat Teşkilatı Başkanı İbrahim Kalın, Irak’ta Erbil kentinde Mesut ve Neçirvan Barzani ile bir araya geldi

CHP, İmamoğlu’nun tutuklanmasının 100. gününde Saraçhane’de

CHP, İmamoğlu’nun tutuklanmasının 100. gününde Saraçhane’de

Melih Gökçek’e kötü haber! Lüks ‘lojman davası’nı kaybetti, evi boşaltacak

Eski ABB Başkanı Melih Gökçek, belediyeden kanuna aykırı şekilde satın aldığı Dikmen’deki ‘lüks lojman’ davasını kaybettiğini açıkladı. Gökçek, Yargıtay’ın bu kararı sonrası ikamet ettiği evden tahliye edileceğini de söyledi.

Ankara’da CHP’li gençlere polis müdahalesi

Ekrem İmamoğlu’nun tutukluluğunun 100. günü sebebiyle CHP Ankara Gençlik Kolları’nın yürüyüşüne polis müdahale etti.

Naci Görür’den Hakkari uyarısı! 6 Şubat depremini hatırlattı

Yer Bilimci Prof. Dr. Naci Görür, Hakkari’de meydana gelen 4.4 büyüklüğündeki depremin ardından dikkat çeken bir açıklama yaptı. Görür, 6 Şubat depremlerini hatırlatarak fay kolunun 7 büyüklüğünde deprem kapasitesinde olduğunu söyledi.