Devlet hastanesinde doktorların grubunda kadın hastalara utanmaz sözler

Konya’da Tıp Fakültesi Hastanesinde Skandal Whatsapp Mesajları!

Konya Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde doktorların oluşturduğu bir whatsapp grubunda kadın hastalar hakkında skandal ifadeler ortaya çıktı. Bu durum, toplumun büyük tepkisini çekti.

İddialara göre, Konya Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde görev yapan doktorlardan oluşan bir whatsapp grubu içindeki mesajlar, başka bir doktor tarafından paylaşıldı.

Bu mesajlarda kadın hastalar hakkında asla kabul edilemeyecek derecede çirkin ifadeler yer aldı.





Üniversiteden Yapılan Açıklama

Sosyal medyada bu ifadelerin paylaşılmasının ardından Selçuk Üniversitesi harekete geçti ve ilgili personelin görevden uzaklaştırıldığını duyurdu.

Olayla ilgili başlatılan soruşturmayla ilgili yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Sosyal medyada dolaşan ve Üniversitemiz Tıp Fakültesi Hastanesindeki bazı sağlık çalışanlarına ait olduğu iddia edilen mesajlarla ilgili soruşturma başlatılmış ve iddia edilen personel görevden uzaklaştırılmıştır. Kamuoyuna duyurulur.

Related Posts

İklim Kanunu Teklifi, Meclis’te kabul edildi

TBMM Genel Kurulu’nda, ‘İklim Kanunu Teklifi’ kabul edildi.

Havada korku dolu anlar: Yolcu uçağı Ankara’ya acil iniş yaptı

Birleşik Arap Emirlikleri merkezli havayolu şirketi Air Arabia’ya ait Sharjah-İstanbul seferini gerçekleştiren yolcu uçağı, motor arızası nedeniyle Ankara’ya acil iniş yaptı.

Hamas, arabuluculardan gelen ateşke tekliflerine nasıl bakıyor?

Hamas, arabuluculardan gelen ateşke tekliflerine nasıl bakıyor?

Güney Kore’de siyasi kriz derinleşiyor: Büyükelçilere istifa baskısı

Güney Kore’de eski Devlet Başkanı Yoon Suk Yeol tarafından atanan bazı büyükelçilere, “geleneksel uygulamanın bir parçası olarak” istifa etmelerine yönelik çağrı yapıldığı öne sürüldü.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Leman’ın karikatür provokasyonuna sert tepki: Mizah kisvesiyle yapılan açık bir kışkırtma

Provokatif çizimleri ile tanınan Leman dergisi yine bir alçaklığa imza attı. Dergi, Peygamber Efendimizi (SAV) ve Hz. Musa’yı bombalanan şehirlerin üzerinde el sıkışırken çizdi. Büyük tepki çeken hayasızlığın ardından ‘halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama’ suçlaması ile derginin genel yayın yönetmeni olan iki kişi, derginin sorumlu yazı işleri müdürü, imtiyaz sahibi, bir dergi yöneticisi ve karikatürü çizen dergi çalışanı D.P olmak üzere toplam 6 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genel Merkezi’nde partisinin Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’nda önemli mesajlar verdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasında, Hazreti Muhammed’in karikatürünü yayımlayan Leman Dergisi’ne sert tepki gösterdi.

MİT Başkanı İbrahim Kalın Irak’a gitti

Milli İstihbarat Teşkilatı Başkanı İbrahim Kalın, Irak’ta Erbil kentinde Mesut ve Neçirvan Barzani ile bir araya geldi