Erdoğan: Netanyahu’nun soykırım politikasına dur denmeli

Erdoğan: Netanyahu’nun Soykırım Politikasına Dur Denmeli

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İsrail Başbakanı Benyamin Netanyahu’nun soykırım politikalarına karşı çıktı. Erdoğan, uluslararası toplumun bu konuda harekete geçmesi gerektiğini belirtti.

Erdoğan’ın açıklamaları, Türkiye-İsrail ilişkilerinde gerilime neden oldu. İki ülke arasındaki diplomatik gerginlik, uluslararası arenada da yankı buldu.

Netanyahu hükümeti ise Erdoğan’ı sert bir dille eleştirdi ve Türkiye’nin içişlerine karışmaması gerektiğini savundu. İki lider arasındaki karşılıklı açıklamalar, bölgedeki siyasi dengeyi daha da karmaşık hale getirdi.

Related Posts

Samsun’da Kaza: 5 Yaralı

Kamyonet ile otomobilin çarpışması sonucu 5 kişi yaralandı, hastanelere kaldırıldı.

Vali Aygöl’den Tatlı İkramı

Tunceli Valisi, marulunu unuttuğu polise tatlı ısmarlayıp, ‘İşi tatlıya bağladık’ dedi.

Rize’de Kano ve Kayak Cross Şampiyonası

Türkiye Kano Federasyonu, Rize’de 165 sporcunun katılımıyla Kano Slalom ve Kayak Cross şampiyonası düzenledi.

Ekrem İmamoğlu’na Yönelik Yolsuzluk Soruşturmasında Ahmet Güneştekin’in İfadesi Alındı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne (İBB) ve Belediye Başkanlığı görevinden uzaklaştırılan Ekrem İmamoğlu hakkında yürütülen yolsuzluk soruşturması kapsamında sanatçı Ahmet Güneştekin ifadesini verdi. Güneştekin, İmamoğlu’nun seçim çalışmalarına destek vermediğini ve sergilerinde İBB’nin sponsor olmadığını belirtti.

Çorlu’da Hırsızlık Şebekesi Tutuklandı

Tekirdağ Çorlu’da iki ayrı evden hırsızlık yapan 3 şüpheli tutuklandı.

Yaparsın Bilirim Tuğçe kimdir? Yaparsın Bilirim Tuğçe kaç yaşında, nereli?

TV 8 ekranlarının yeni yarışma programı Yaparsın Bilirim izleyicileri ekrana bağlıyor. Temizlik ve yemek pişirme etaplarıyla ilgi çeken yarışmada izleyiciler de araştırılıyor. Peki, Yaparsın Bilirim Tuğçe kimdir? Yaparsın Bilirim Tuğçe kaç yaşında, nereli?