İstanbul Valisi Gül: Cumhurbaşkanımız kırmızı çizgimizdir

İstanbul Valisi Davut Gül’den Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Ailesine Yönelik Hakaretlere Tepki

İstanbul Valisi Davut Gül, İstanbul Saraçhane’de gerçekleşen bir gösterinin ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve ailesine yapılan hakaretlere sert bir şekilde tepki gösterdi.

Vali Gül, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Saraçhane’de Sayın Cumhurbaşkanımızın sevgili ailesine yöneltilen küfürler, ahlaksız bir saldırıdır. Bu tür düşüncesizlik özgürlükle asla bağdaşmaz. Ahlaksızlığı görmezden gelmek, ona destek olmaktır. Cumhurbaşkanımız bizim için kırmızı çizgimizdir.” şeklinde konuştu.

Related Posts

Trump’ın Harvard kararına federal yargıçlardan red: Yabancı öğrencilerin vize kısıtlama kararı durduruldu

ABD’de federal yargıç, Başkan Donald Trump yönetiminin, Filistin’e destek gösterileriyle öne çıkan Harvard Üniversitesine yabancı öğrencilerin vizeleri konusunda kısıtlamalar getiren kararını geçici olarak durdurdu.

Tokat’ta çocuğa cinsel istismar iddiasında 1 tutuklama

Tokat’ta çocuğa cinsel istismarda bulunduğu öne sürülen şüpheli tutuklandı.

Tatilciler yola düştü! Yollarda arife günü yoğunluğu başladı

Kurban Bayramı arife gününde mesailerin bitmesiyle birlite tatil de başlamış oldu. Kurban Bayramı tatili için İstanbul dışında çevre illere gitmek isteyen vatandaşlar da yola koyuldu. Tatilcierin yoğunluğu köprü otoyol ve otogarlarda yoğunluğu artırdı

Kuzey Kore lideri Kim’den Rusya’ya koşulsuz destek sözü

Kuzey Kore lideri Kim’den Rusya’ya koşulsuz destek sözü

Mehmet Çalık’ın avukatları açıkladı: ‘Sağlık durum dikkate alınmaksızın…’

19 Mart operasyonuyla tutuklanan Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Çalık’ın, Silivri’den İzmir’de bir cezaevine sevk edileceği haberi üzerine avukatları Melih Koçhan ile Cihan Ünal bir açıklama yaptı. Çalık’ın, geçmişte ciddi sağlık sorunları geçirmiş olduğunu anımsatan avukatları, “Müvekkilimizin mevcut cezaevi koşullarıyla bağdaşmayan sağlık durumu dikkate alınmaksızın yapılan sevk işlemi, başlı başına bir hak ihlalidir ve derhal geri alınmalıdır” dedi.

Milli sporcuyu silahla tehdit edip dövdüler

Bursa’da milli vücut geliştirme sporcusu Semih Topçu (34), özel antrenör olarak çalıştığı spor salonunun işletmecisi Baki K. tarafından silahla tehdit edildi. Baki K.’nin koruması olduğu öne sürülen Yusuf İslam D. ise Topçu’yu dakikalarca darbetti. Güvenlik kamerasına da yansıyan saldırı sonrası ev hapsine çarptırılan Baki K. 2,5 ay sonra serbest bırakıldı.