Son Dakika… İBB soruşturmasında bir şirkete daha kayyum atandı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin ‘yolsuzluk’ soruşturması kapsamında aranan Murat Gülibrahimoğlu’nun el konulan şirketine kayyum atandı.

Ceylan Sever’in aktardığı habere göre, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne (İBB) yönelik yolsuzluk soruşturması kapsamında tutuklanma kararı bulunan Murat Gülibrahimoğlu’nun el konulan şirketine kayyum atandı.

Related Posts

Edirne ve Kırklareli’nde düzensiz göçmenler yakalandı

Edirne ve Kırklareli’nde yurda yasa dışı yollarla yurda giren 38 düzensiz göçmen yakalandı.

Adı Beşiktaş ile anılan milli yıldızımız kadro dışı kaldı

2022-2023 sezonunun başında Beşiktaş’tan yaklaşık 4 milyon euro bedelle İskoçya Ligi ekiplerinden Rangers’a transfer olan milli futbolcu Rıdvan Yılmaz, Şampiyonlar Ligi 2. Eleme Turu maçları için UEFA’ya bildirilen kadroya dahil edilmedi. Yılmaz’ın adı sık sık Beşiktaş’la anılıyordu ve bu durum, oyuncunun kadroya dahil edilmemesi sonrasında daha da güçlendi.

Samsun’da Kaza: 5 Yaralı

Kamyonet ile otomobilin çarpışması sonucu 5 kişi yaralandı, hastanelere kaldırıldı.

Vali Aygöl’den Tatlı İkramı

Tunceli Valisi, marulunu unuttuğu polise tatlı ısmarlayıp, ‘İşi tatlıya bağladık’ dedi.

Rize’de Kano ve Kayak Cross Şampiyonası

Türkiye Kano Federasyonu, Rize’de 165 sporcunun katılımıyla Kano Slalom ve Kayak Cross şampiyonası düzenledi.

Ekrem İmamoğlu’na Yönelik Yolsuzluk Soruşturmasında Ahmet Güneştekin’in İfadesi Alındı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne (İBB) ve Belediye Başkanlığı görevinden uzaklaştırılan Ekrem İmamoğlu hakkında yürütülen yolsuzluk soruşturması kapsamında sanatçı Ahmet Güneştekin ifadesini verdi. Güneştekin, İmamoğlu’nun seçim çalışmalarına destek vermediğini ve sergilerinde İBB’nin sponsor olmadığını belirtti.