Ümit Özdağ İçişleri Bakanı Soylu’ya meydan okudu. Biraz önce telefonda senin başlattığın bir küfürleşme yaşadık

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile uzun süredir karşı karşıya olan Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Twitter hesabından şok bir paylaşımda bulundu.

Özdağ, mesajında Soylu ile yaptıkları telefon görüşmesinde küfürleştiklerini belirtirken, “Süleyman Soylu biraz önce telefonda benim sana iftira attırma mesajı atmam üzerine senin başlattığın bir küfürleşme yaşadık.” ifadelerini kullandı.

Yaptığı paylaşımda İçişleri Bakanı Soylu”ya meydan okuyan Ümit Özdağ, “Karşıma çıkacağını söyledin. Hadi bakalım. Yeri ve zamanı sen belirle. En son ben belirlediğim zaman kaçmıştın. Hadi görelim yüreğini korkak iftiracı.” dedi.

Özdağ, geçtiğimiz ay yaptığı bir açıklamada şu ifadeleri kullanmıştı:

“Seni son kez uyarıyorum Süleyman! Senin fonladığın sözde psikolojik harpçılar bir daha ahlaksız iftiralarla saldırırlarsa, ben senin gibi Twitter”da kimsesiz hesaplar üzerinden onların arkasına saklanıp iftira atmam. Basın toplantısı düzenlerim, bana atmış olduğun iftiraların hepsini kamuoyuna gösteririm, onun karşısında da gerçekleri sansürsüz anlatırım. Sen anladın oğlum!”

Related Posts

6 Şubat depremleri: İsias Oteli davası 16 Temmuz’a ertelendi

6 Şubat depremlerinde yıkılan Adıyaman’daki Grand İsias Otel’e ilişkin kamu görevlileri davası 16 Temmuz’a ertelendi. Otelde 72 kişi hayatını kaybetmişti.

Depremde cep telefonları neden kesildi? Bakan Uraloğlu: “Aramalarda 7 katı artış yaşandı”

Silivri’de meydana gelen depremin hemen ardından iletişim hatlarında sıkıntı yaşandı. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, bugün Turkcell, Türk Telekom ve Vodafone yöneticileriyle bir araya geldi. Uraloğlu, depremin ardından sesli görüşmelerde 7 kat artış yaşandığını, sıkıntının bu yüzden yaşandığını anlattı. Uraloğlu, “Benzer sıkıntıları yaşamamak için neler yapmamız gerektiğini masaya yatırdık.” dedi.

Özlem Gürses’in cezası belli oldu

Gazeteci Özlem Gürses “devletin askeri veya emniyet teşkilatını alenen aşağılama” suçundan 1 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırıldı. Hükmün açıklanması geri bırakıldı.

Gazze’deki Hristiyanlar, Papa’yı andı: “Her gece telefonla arardı”

Katoliklerin ruhani lideri Papa Francis, 88 yaşında hayata gözlerini yumdu. Gazze’nin azınlıktaki Hristiyan nüfusu, bu haberi büyük üzüntüyle karşıladı. Bölgenin tek Katolik papazı, savaşın 18 ay önce başlamasından bu yana her gün Papa’dan telefon aldıklarını aktardı.

Cinsel saldırı suçlamlarına yenileri eklendi: ABD’li 2 asker savcılığa sevk edildi

Japonya’nın Okinawa eyaletinde görevli 2 ABD’li deniz piyadesi, cinsel saldırı suçlaması ile savcılığa sevk edildi.

Netanyahu İran’ı yine tehdit etti

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, İran’a yönelik saldırı tehdidini yineledi.